DEMOGRAFÍA HISTÓRICA

\

Jaume Vendrell Condeminas

\

Doctorando en Demografía

\

Departamento de Geografía – Centre d’Estudis Demográfics (CED)

\

Licenciado en Historia por la Universidad de Barcelona (UB)

I

DATOS DE CONTACTO:

Jaume Vnderell Condeminas. Miembro Rednisaldes, grupo 3. Grupo DEMO-DESIGUAL

LÍNEAS DE INVESTIGACIÓN

\

Estudio de los efectos del sistema de herencia en la formación del matrimonio. “Agency” de la mujer en el proceso de reproducción durante los siglos XVII y XIX.

PUBLICACIONES RECIENTES

i

1.- Vendrell, Jaume (2018). “El Pagès Poeta. La vida, els contes i les tradicions climentones de començament del segle XX”. Llegendes, rondalles i tradicions. Actes de Xa. Trobada de Centres d’Estudis i estudiosos d’Eramprunyà. Castelldefels. pp. 79-84.

Link: PINCHA AQUÍ para ver publicación

i

2.- Vendrell, Jaume (2017). “Els enterraments i l’antic cementiri de la parròquia de Sant Climent de Llobregat”. Capelles, ermites i esglésies. Actes de la IX Trobada de Centres d’Estudis i estudiosos d’Eramprunyà. Viladecans. pp. 65-74.

Link: PINCHA AQUÍ para ver la publicación

i

3.- Vendrell, Jaume (2015). “...francès, del bisbat de ... La immigració a la parròquia de Sant Climent entre 1500 i 1700”. Els moviments migratoris a les terres d’Eramprunyà. Actes de la VIII Trobada de Centres d’Estudis i estudiosos d’Eramprunyà. Centre d’Estudis Beguetans. Begues. pp. 27-32.

Link: PINCHA AQUÍ para ver publicación.

i

4.- Vendrell, Jaume (2014). “L’aigua i Sant Climent: més de mil anys d’històries”. L’aigua, el territori i les persones. VII Trobada de Centres d’Estudis i Estudiosos d’Eramprunyà. Centre d’Estudis de Gavà. Gavà. pp. 45-56.

Link: PINCHA AQUÍ para ver publicación.

i

5.- Vendrell, Jaume (2013) “El Testament de Recosind d’Almafar”. VI Trobada d’estudiosos i Centres d’Estudis d’Eramprunyà. Territori de la Frontera a l’Alta Edat Mitjana. Sant Boi de Llobregat, pp. 48-62.

Link: PINCHA AQUÍ para ver publicación.